We zijn op zoek naar een 3e en/of 4e jaars HBO of universitaire student voor een periode van minimaal 6 maanden.  Aanvang in overleg.

Bedrijfsprofiel
Project:#001 is een innovatief bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en bestaat uit een team van enthousiaste mensen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren maatwerk producten voor de Europese Business-to-Business markt.
De segmenten waarin wij werken zijn campagne ondersteunende producten (bijvoorbeeld BMW koptelefoon winterbeurtcampagne najaar 2016),  merchandise (paraplus, sleutelhangers, mokken etc.) en functionele producten (bijvoorbeeld tanktassen voor Yamaha motoren).
Bij de segmenten ligt de focus op de behoeftes vanuit de markt én de wensen van de klant. Een belangrijk aspect hierin is het gewenste imago. De klant onderscheidt zich in de markt door maatwerkproducten te leveren die voortkomen uit een visie. Samen met het management
van de organisaties maakt Project:#001 de visie/strategie concreet en levert klanten een vernieuwende kijk op hun eigen organisatie met daarop afgestemde (innovatieve) producten.

Functieprofiel

Als stagiair krijg je de taak om de Senior Projectmanager te ondersteunen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Je hebt contact met verschillende leveranciers uit zowel Europa als Azië.
Tevens behoort tot je takenpakket het richten op zowel markt- als productonderzoek van innovatieve producten. Daarnaast doe je ervaring op, op het gebied van inkoop, marketing en sales. Ga je mee op klantbezoek en onderhoudt je, indien nodig, contacten met klanten.

Kandidaat profiel

Een HBO/WO commerciële economie student die enthousiast, gedreven en leergierig is. Actief meedenkt in het productvernieuwing en ontwikkelingstraject. Communicatief vaardig en heeft een hands-on en pro-actieve ondernemende instelling. Affiniteit met sport, fashion en/of technisch onderlegt is een pré. Sleutelwoorden zijn: accuraat, planmatig, drive, zelfstandig en creatief. Engelse taal vaardig.

Wat bieden wij

  • vast marktconforme stagevergoeding
  • professionele, informele en internationale werksfeer
  • goede begeleiding door ervaren senior project medewerker
  • veel mogelijkheden voor eigen initiatieven
  • de belangrijkste bonus is dat je kans hebt op een aanstelling aan het einde van je stage

Je bent welkom om te solliciteren! Vergeet niet je cv en motivatiebrief toe te voegen! Heb je vragen? Contact Tanja Geelink via
info@project001.nl of 0297 587850.