Onze accessoires zijn stuk voor stuk originele doorvertalingen van de merken waarvoor we ze maken. Geen kopieën of standaardoplossingen. Door onze ruime kennis van de markt, innovatieve technologieën, materialen en toepassingen kunnen we voor (al) onze klanten unieke producten ontwikkelen en produceren.

Yamaha Tenéré tanktas


Functionele tanktas voor off-road gebruik

Ontworpen en geproduceerd voor Yamaha

Vertelpak Rugzakken Serie


Ontworpen tassen serie per markt segment die aansluit op het Vertepac draagsysteem. Gekozen is voor duurzame Cordura materialen die licht van gewicht zijn, sterk en waterdicht. Afgebeeld de hiking uitvoering.

Dane Thermo Onderkleding


Deze thermo onderkleding is ontworpen voor motorrijden als eerste kleding laag. De thermokleding is gemaakt van een bamboe materiaal dat vocht transporteert en geur opneemt.

De hoge mate van rek in de stof zorgt voor een optimale comfortabele pasvorm.

Kushitani "The Original" Motorrij Zichtbaarheidsvest


In 2009 ontworpen naar aanleiding van de slecht functionerende bouwvakkers veiligheidsvesten die werden gebruikt door enkele motorrijders. Het grote succes is ontstaan doordat het veiligheidsvest een motorrij zichtbaarheidsvest is geworden. Dat wil zeggen dat hij nauw aansluit op het lichaam en goed zichtbaar is overdag en in het donker. De stofkleur voldoet aan de veiligheidsnorm EN 471 dat garant staat voor een goede zichtbaarheid.

Joolz


Ontwerp en productie van alle textiele delen van de Joolz kinderwagen. De serie producten bestaat uit een zitting met kap, een wieg, luiertas, slaapzak, boodschappenmand en kinderwagenmand. Herkenbaar in het ontwerp is de ergonomische zitting die zich om het kind vormt. Daarnaast bevatten alle items reflectie delen die de veiligheid van ouder en kind op straat ten goede komt. Deze serie is van 2005-2009.

Dane Waterdichte Rugzak


De rugzak is ontwikkeld vol met features voor motorrijders. De tas is uitermate licht doorat de tas gemaakt is van TPU. Een voordeel van deze rugzak t.o.v. PVC rugzakken is dat het materiaal een groter temperatuurbereik heeft dan PVC waardoor de tas soepel blijft ook bij koudere temperaturen. Met het ventiel kan je na het oprollen de lucht uit de tas laten ontsnappen, zodat de tas compact blijft en weinig wind vangt.

Honda V4 Tassen Set


Deze tassen et sluit naadloos aan bij de V4 motoren van Honda. De tassen set bestaat uit 3 binnen tassen voor zadel en zijkoffers en een tanktas. Nubuck, 1680D ballistic polyester en metalen hardware, zorgen voor een sjiek en duurzame tas.

Volkswagen Golf Reistrolley


Deze reistas is ontworpen voor de introductie van de Golf Variant. De paneelvorming en belijningen vloeien voort uit interieur elementen. Bijzonder aan deze tas is de kanaal plaat versteviging die de tas ultra licht maat en de afmetingen zijn afgestemd op de maatvoering van de kofferbak.

Dane 3 Layer Softshell


Deze Dane softshell is gemaakt van een gelamineerde stof met een windfilm ertussen. Het hoogwaardige materiaal en de hoge specificaties maken deze softshell tot een professioneel product. Door de nauw sluitende pasvorm en de rek in de stof, is deze uitermate geschikt om onder een motorjas te dragen als 2e laag op een thermo shirt. Tevens is de borstzak gelast zodat je geen naden voelt, voor optimaal comfort.

Vertepac Draagsysteem


Ergonomisch draagsysteem dat het gewicht overbrengt op de heup zonder de bewegingsvrijheid te verliezen.

BMW Motorrad Softbag


Ontwikkeling voor BMW AG. Speciaal aan deze tassen is het grote geperste 3D EVA deel dat nauw aansluit op de BMW motorfiets.

Mitsubishi Business Laptoptas


Deze laptop tas is een onderdeel van een zakenlijn ontworpen voor Mitsubishi. De hoogwaardige materialen zorgen voor het sjieken en zakelijke uiterlijk van deze laptoptas. De tas bevat vele zakelijk gerelateerde vakken.