Onze accessoires zijn stuk voor stuk originele doorvertalingen van de merken waarvoor we ze maken. Geen kopieën of standaardoplossingen. Door onze ruime kennis van de markt, innovatieve technologieën, materialen en toepassingen kunnen we voor (al) onze klanten unieke producten ontwikkelen en produceren.

Dane Motorrij Rugzak


Deze rugzak is ontworpen voor motorrijders die goed zichtbaar zijn in het verkeer. Het idee is ontstaan doordat als je een rugzak over een veiligheidsvest draagt, deze niet meer zichtbaar is. De kleur geel voldoet aan de normering EN 471.

Bakfietsen.nl Huifje


De huif is zo ontworpen dat deze met frame en al opgevouwen kan worden en geplaatst onder het bankje van de bak. De ramen kunnen open en worden vervangen door anti-vliegengaas voor de warme dagen.

Volkswagen Beetle GSR Hardloop Thermo Kleding


Ontworpen thermo kleding met kenmerken van de nieuwe VW Beetle GSR.

Honda Koffertas


De tas is ontworpen naar het interieur van de zadel koffer. Door speciale paneelvorming sluit de tas naadloos aan en is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Mitsubishi Motors Luxe Reistassen Set


Deze tassen set is ontworpen voor de luxe lijn van Mitsubishi Motors. De weekender en de toilettas zijn vervaardigd van een hoogwaardig Royal Nappa leer en duurzame metalen hardware.

Honda Evenement Tenten


Deze lichtgewicht tenten zijn snel en eenvoudig op te pompen. De tent voldoet aan de brandveiligheidsnormering M1. In de doorloop zijn ritsen gestikt waar accessoires aan kunnen worden toegevoegd, zoals koppelstukken, wanden en luifels. De tenten hebben een grondoppervlak van 6m x 6m.

Kushitani Waterdichte Roltas


Deze watterdichte roltas is speciaal ontwikkeld voor motorrijders. Met de handige banden aan de onderzijde kan je hem fixeren op je zadel. De rits van het voorvak reflecteert, zodat je goed zichtbaar bent op de weg. De inhoudt van de tas is 40L.

BMW R-nineT Motorfietshoes


Deze BMW motorfiets hoes is gemaakt van een super stretch stof met een fleece binnenzijde ter protectie van de lak. De hoes is custom made gesneden op de R-nineT van BMW voor de optimale pasvorm.

Dane Laptop Rugzak


Speciaal ontworpen voor motorrijders. Het harde buitenschaaldeel zorgt naast bescherming voor een optimale aerodynamica tijdens het motorrijden. Daarnaast bevat de tas een scala aan functies die speciaal zijn afgestemd op het gebruik tijdens de rit.

Fischer Emmer Gereedschapstas Voor Op De Bouw


Ter vervanging voor de welbekende gereedschapsemmer. Doordat dit product dagelijks gebruikt wordt is het merk Fischer continu aanwezig op de bouwplaats wat het uitgangspunt is geweest voor dit product.

Opel "Super Stretch" Auto Onthullingshoezen


Deze autohoezen zijn optimaal geschikt voor het onthullen van nieuw gekochte auto’s in de showroom. Door de ultieme stretch kan de hoes voor meerdere type auto’s gebruikt worden. Een serie van 5 hoezen is voldoende voor 12 verschillende auto’s.

Vertepac Intelligente Ruggengraat


Kunstof spuitgiet product met dubbele inspuiting om verschillende flexibiliteit te creëren.