Campagnes zijn de perfecte gelegenheid om een merk fysiek naar de doelgroep te brengen. Doordat we al onze producten op maat maken, kunnen we die naadloos laten aansluiten op de campagneboodschap, zoals bijvoorbeeld een productlancering of loyaliteitsprogramma’s. Daarmee worden promotieartikelen meer dan een extra, maar een waardevolle versterking van de middelenmix.

MINI Bluetooth Speaker


Deze MINI speaker is in de lijn van het nieuwe imago van MINI ontworpen. De behuizing is custom made vervaardigd met spuitgietmallen en het geluid is geoptimaliseerd tot het geluid van een volwaardige speaker.

Land Rover Spatwaterdichte Bluetooth Speaker


Deze bluetooth spatwaterdichte speaker is ontworpen voor een wintercampagne van Land Rover. Het product is een combinatie van een outdoor en een mode product waar Land Rover voor staat.

BMW Motorrad Paraplu


Deze paraplu is ontworpen in de sport stijl van BMW Motorad. Een leuke toevoeging zijn de reflectie delen aan de eindstukken van het frame zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

BMW Documentenmap


De document map is ontworpen voor de wintercampagne van BMW. De stikselnaden in de voorzijde van de map symboliseren de belijningen in de BMW motorkap. Hierdoor herken je het merk al zonder BMW logo te zien. De metalen BMW badge is een schaalmodel van de daadwerkelijke badge op de auto.

Suzuki Teddybeer


Al klein wordt je in aanraking gebracht met Suzuki. De zwarte pluche teddy is gekleed in gebreide trui met `i Love Suzuki` applicatie. De blauwe Suzuki Ecstar teddy heeft een fleece trui aan met een fleece kerst muts in Ecstar kleuren. Deze laatste is een onderdeel van de campagne die gevoerd wordt om de Olie van Suzuki in Europa te promoten.

Vredestein Kwaliteitshorloge


Hoogwaardig horloge, dat door zijn robuuste behuizing, zijn Auto/ motorfiets display gerelateerde wijzerplaat en siliconen polsband het gewenste imago van Vredestein banden versterkt. Het Japanse uurwerk, mineraal glas, en roestvrijstalen behuizing dragen zorg voor duurzaamheid.

MINI Kop en Schotel


Voor deze wintercampagne is een kop en schotel collectie ontworpen waarvan de prints gebaseerd zijn op de herkenbare “striping” van de MINI auto’s. In totaal vormt de serie een collectie van 4 stijlen.

Thriumph Vlaggen


Deze vlaggen kan men aan de motorfiets bevestigen tijdens de Distinguished Gentlemans Ride.

MotoPort Koffiekop


Winterbeurt actie

Kom warm de winter door, was het thema van de winterbeurt van MotoPort. Warm je handen aan deze in stijl gemaakte motorrij koffiekop. Het porselein gebruik en de mooie transfer print geven de koffiekop een stevig en stoer uiterlijk.

WD40 Werkhandschoenen


Actie bij een 6-pack WD40 bussen. Aangezien WD40 een multifunctioneel product is moest het product dit ook vertegenwoordigen. Dit is gerealiseerd door de handschoen zo te bewerken dat hij tevens geschikt is je smartphone of tablet te bedienen.

Kia ijskrabber "The Tiger Claw"


Voor deze wintercampagne is de “Tijger neus”, die vanaf 2009 de basis is van de vorm van de gril, het uitgangspunt geweest voor het winterbeurt geschenk.

Jaguar Bluetooth Speaker


Wintercampagne voor Jaguar Benelux.