Campagnes zijn de perfecte gelegenheid om een merk fysiek naar de doelgroep te brengen. Doordat we al onze producten op maat maken, kunnen we die naadloos laten aansluiten op de campagneboodschap, zoals bijvoorbeeld een productlancering of loyaliteitsprogramma’s. Daarmee worden promotieartikelen meer dan een extra, maar een waardevolle versterking van de middelenmix.

BMW Hoofdtelefoon


Deze BMW hoofdtelefoon is ontwikkeld voor de auto wintercampagne. Van de luidsprekers zelf, de coatings en hoofdband t/m de verpakking is deze afgestemd op het imago van BMW.

Frieslandbank Magneetbord


Dit magneet / schrijfbord wordt bij de filialen opgehangen en geeft het kantoor de Friese kenmerken, waar de Frieslandbank trots op is.

MotoPort Sfeer Paraplu


De wintercampagne laat de motorrijder in de beleving van het motorseizoen. Door de prachtige transferprint blijft de stof soepel en gaat er niets van de functionaliteit verloren.

BMW Powerbank


De 2600 mAh Samsung batterij zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. De duurzame aangebrachte autolak symboliseert de BMW lak in “BMW wit”. Geleverd in een luxe verpakking met reis tasje en USB laadkabel.