Merken worden maar voor een klein deel gedefinieerd door logo’s en kleurstellingen en voor een groot deel door de emoties die ze bij mensen oproepen. De elementen die verantwoordelijk zijn voor die emoties, vormen het uitgangspunt voor onze merchandise. Daardoor leggen we de kernwaarden van een merk letterlijk in de handen van de doelgroep.

Touratech Dakar Dames Top


Deze dames top maakt deel uit van een totaal ontworpen merchandise lijn voor de Dakar races in Zuid Amerika. De NSWE graphic is een link naar het navigeren tijdens de race.

Kushitani T-shirts


Ontworpen in motorsport stijl. Karakteristieke V-nek, pipings langs de raglanmouw en druppelvormige paneel vorming onder de oksel en rug maken dit product tot een “one of a kind”.

Scania Chauffeursjas


Ontworpen voor “Scania truckers”. Het kenmerk van Scania, de “gril” waar iedereen trots op is, is verwerkt in reflectie banen in de jas die tegelijk zorgen voor een goede zichtbaarheid. Een werkjas (hoge specificaties en vele functies) in combinatie met een imagojas, hebben gezorgd voor het succes.

Nooteboom Trailers Werk Jas


De Nooteboom werkjas is geheel afgestemd op de gebruiker met het imago van het merk Nooteboom. Features in de jas zijn o.a. reflectie banen voor goede zichtbaarheid, binnenzakken waar een iPad mini in past (Deze wordt op de werkvloer gebruikt). De jas is van een sterke scheur vaste waterdichte stof met getapte naden. Tevens heeft de jas een doorlatendheid van vocht voor een optimaal comfort tijdens het werk.

Kenwood merchandise collectie


Om Kenwood jeugdiger te maken, dichter naar de doelgroep van JVC, is er gekozen een merchandise lijn te ontwikkeld met een jeugdig karakter. Voor een uniformiteit door de hele serie is een blauwe lijn toegevoegd die voortkomt uit het blauwe licht van de autoradio’s van Kenwood.

Suzuki V-strom Merchandise collectie


Merchandise serie ontwikkeld voor de introductie van de V-strom motorfiets. De sleutelhanger vorm komt voort uit de koplamp van de V-strom. De mok en de pet zijn voorzien van een speciaal ontworpen graphic.

Yamaha 3D PVC Sleutelhangers


Deze sleutelhangers zijn van een zachte PVC waardoor ze de motorfiets niet beschadigen bij gebruik. Door de lage malkosten is dit een goedkope oplossing om elke gewenste 3D vorm te genereren. Zo is bijvoorbeeld de YAMALUBE 1L olie fles op schaal nagemaakt als sleutelhanger.

Yamaha R1 Merchandise


De graphic op de merchandise items is een voortvloeisel van de neus van de Yamaha R1. Bijzonder zijn de “all over prints” die de productlijn siert.

Suzuki Horloge Met Carbon Wijzerplaat


Hoogwaardig horloge met Japans uurwerk, mineraal glas en RVS behuizing. De siliconen band en de wijzerplaat zijn custom made vervaardigd. De materiaal keuze versterken het sportieve karakter dat Suzuki hiermee wil uitstralen.

Suzuki Zonnebril Met Zonnebril Doos


Hoogwaardige zonnebril met Acetaat frame en 400UV lenzen. De bril kan worden opgeborgen in een semi harde doos met carbon structuur. Het bijgeleverde microfiber zakje is tevens bedoeld om de lenzen schoon te maken voor een lange levensduur.

Tommy Hilfiger Zonnescherm


Gebaseerd op het zeilthema van Tommy Hilfiger is een serie producten ontworpen waaronder dit zonnescherm. Het doek is lichtgewicht en 80% UV beschermend en door haar oppervlak uitermate geschikt voor reclame uitingen.

Honda Civic Mini Paraplu


Deze stormproof mini paraplu met glasfiber eindstukken, is gemaakt van een Pongee stof in 2 kleuren. Doordat de transfer prints niet voelbaar zijn, vouwt de paraplu heel mooi samen. De graphic is een weerspiegeling van de Honda Civic.