Merken worden maar voor een klein deel gedefinieerd door logo’s en kleurstellingen en voor een groot deel door de emoties die ze bij mensen oproepen. De elementen die verantwoordelijk zijn voor die emoties, vormen het uitgangspunt voor onze merchandise. Daardoor leggen we de kernwaarden van een merk letterlijk in de handen van de doelgroep.

Touratecht Dakar Merchandise Lijn


Ontwerp van een totale merchandise lijn T-shirts met verschillende grafische illustraties gebaseerd op de Dakar race. Op bovenstaande T-shirt is een radar te zien, die de locatie van de deelnemers symboliseert.

Volkswagen R-collectie


De collectie is ontworpen als productlijn die de sportiviteit uitdraagt van Volkswagen binnen de R collectie met een modisch tintje. De collectie bestaat uit o.a. jassen, T-shirts, paraplu’s en schoenen.

Yamaha Sleutelhanger Met Draaiend TF Logo


Deze hoogwaardige Zinc Alloy sleutelhanger heeft een draaiend TF logo en behoort tot de merchandise collectie van Yamaha.

YANMAR Harpsleutel Sleutelhanger


Door gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal is deze sleutelhanger een gebruiksproduct geworden binnen de zeilerij. De sleutel wordt gebruikt om op zeilschepen de harpen los of vast te draaien.