Waar we vandaan komen

Project001 is in 2002 opgericht door Jeroen Janssen om op maat gemaakte accessoires, merchandise en campagne producten te ontwikkelen voor merken die meer willen dan wat er al standaard op de plank ligt. Als partner bij een ontwerpbureau dat accessoires en campagne producten produceerde voor corporate merken en reclamebureau, vond Jeroen dat producten beter afgestemd zouden moeten worden op de verschillende merkimago’s

Jeroen heeft zijn brede productie ervaring in Azië en Europa toegepast om Project001 te creëren, een full service ontwerpbureau die unieke campagne producten aanbiedt. Project001 ontwerpt, ontwikkelt en produceert premium op maat gemaakte merk producten voor diverse industrieën.

Waarom?

We geloven dat merken in tastbare vorm veel bij mensen teweeg kunnen brengen. Meer dan een advertentie, poster of zelfs een tv-reclame dat kunnen. En omdat ieder merk anders is en een eigen identiteit heeft, vinden we dat daar unieke accessoires, promotieartikelen en merchandiseproducten bij horen.

Wat?

We ontwerpen, ontwikkelen en produceren inspirerende custom-made accessoires en promotieproducten die merken met mensen verbinden. Door brand design met industrial design te combineren, leveren we premium producten die je nergens anders zal tegenkomen.

Hoe?

We houden het hele productieproces zelf in de hand. Van schets tot levering. Daardoor presenteren we alleen concepten, designs en producten die we ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Ook testen we alle materialen in erkende laboratoria en controleren we zelf de productie. Pas als alles voldoet aan onze kwaliteitseisen en de geldende regelgeving, leveren we aan onze klanten.

Voor wie?

We werken voor klanten die meer willen dan wat er kan. Bedrijven die begrijpen dat je met standaard promotieartikelen het verschil niet gaat maken. Met de mensen achter die merken ontwikkelen we graag creatieve, unieke en kwalitatieve accessoires, promotieartikelen en merchandise producten waar de doelgroep wél op zit te wachten. Klein, groot, nationaal of internationaal maakt ons niet uit. Als de ambitie er maar is.

We werken samen met reclamebureaus en de marketingafdelingen van merken die op zoek zijn naar merchandise en campagne ondersteunende producten. Daarnaast worden we ingeschakeld door productontwikkelingsafdelingen om accessoires te ontwerpen en ontwikkelen.