ACCESSOIRES

Onze accessoires zijn stuk voor stuk originele doorvertalingen van de merken waarvoor we ze maken. Geen kopieën of standaardoplossingen. Door onze ruime kennis van de markt, innovatieve technologieën, materialen en toepassingen kunnen we voor (al) onze klanten unieke producten ontwikkelen en produceren.

CAMPAGNES

Campagnes zijn de perfecte gelegenheid om een merk fysiek naar de doelgroep te brengen. Doordat we al onze producten op maat maken, kunnen we die naadloos laten aansluiten op de campagneboodschap, zoals bijvoorbeeld een productlancering of loyaliteitsprogramma’s. Daarmee worden promotieartikelen meer dan een extra, maar een waardevolle versterking van de middelenmix.

MERCHANDISE

Merken worden maar voor een klein deel gedefinieerd door logo’s en kleurstellingen en voor een groot deel door de emoties die ze bij mensen oproepen. De elementen die verantwoordelijk zijn voor die emoties, vormen het uitgangspunt voor onze merchandise. Daardoor leggen we de kernwaarden van een merk letterlijk in de handen van de doelgroep.

Yamaha Tenéré tanktas


Functionele tanktas voor off-road gebruik

Ontworpen en geproduceerd voor Yamaha

MINI Bluetooth Speaker


Deze MINI speaker is in de lijn van het nieuwe imago van MINI ontworpen. De behuizing is custom made vervaardigd met spuitgietmallen en het geluid is geoptimaliseerd tot het geluid van een volwaardige speaker.

Vertelpak Rugzakken Serie


Ontworpen tassen serie per markt segment die aansluit op het Vertepac draagsysteem. Gekozen is voor duurzame Cordura materialen die licht van gewicht zijn, sterk en waterdicht. Afgebeeld de hiking uitvoering.

Land Rover Spatwaterdichte Bluetooth Speaker


Deze bluetooth spatwaterdichte speaker is ontworpen voor een wintercampagne van Land Rover. Het product is een combinatie van een outdoor en een mode product waar Land Rover voor staat.

BMW Motorrad Paraplu


Deze paraplu is ontworpen in de sport stijl van BMW Motorad. Een leuke toevoeging zijn de reflectie delen aan de eindstukken van het frame zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

Dane Thermo Onderkleding


Deze thermo onderkleding is ontworpen voor motorrijden als eerste kleding laag. De thermokleding is gemaakt van een bamboe materiaal dat vocht transporteert en geur opneemt.

De hoge mate van rek in de stof zorgt voor een optimale comfortabele pasvorm.

Kushitani "The Original" Motorrij Zichtbaarheidsvest


In 2009 ontworpen naar aanleiding van de slecht functionerende bouwvakkers veiligheidsvesten die werden gebruikt door enkele motorrijders. Het grote succes is ontstaan doordat het veiligheidsvest een motorrij zichtbaarheidsvest is geworden. Dat wil zeggen dat hij nauw aansluit op het lichaam en goed zichtbaar is overdag en in het donker. De stofkleur voldoet aan de veiligheidsnorm EN 471 dat garant staat voor een goede zichtbaarheid.

Touratech Dakar Dames Top


Deze dames top maakt deel uit van een totaal ontworpen merchandise lijn voor de Dakar races in Zuid Amerika. De NSWE graphic is een link naar het navigeren tijdens de race.

Kushitani T-shirts


Ontworpen in motorsport stijl. Karakteristieke V-nek, pipings langs de raglanmouw en druppelvormige paneel vorming onder de oksel en rug maken dit product tot een “one of a kind”.

Scania Chauffeursjas


Ontworpen voor “Scania truckers”. Het kenmerk van Scania, de “gril” waar iedereen trots op is, is verwerkt in reflectie banen in de jas die tegelijk zorgen voor een goede zichtbaarheid. Een werkjas (hoge specificaties en vele functies) in combinatie met een imagojas, hebben gezorgd voor het succes.

Joolz


Ontwerp en productie van alle textiele delen van de Joolz kinderwagen. De serie producten bestaat uit een zitting met kap, een wieg, luiertas, slaapzak, boodschappenmand en kinderwagenmand. Herkenbaar in het ontwerp is de ergonomische zitting die zich om het kind vormt. Daarnaast bevatten alle items reflectie delen die de veiligheid van ouder en kind op straat ten goede komt. Deze serie is van 2005-2009.

Nooteboom Trailers Werk Jas


De Nooteboom werkjas is geheel afgestemd op de gebruiker met het imago van het merk Nooteboom. Features in de jas zijn o.a. reflectie banen voor goede zichtbaarheid, binnenzakken waar een iPad mini in past (Deze wordt op de werkvloer gebruikt). De jas is van een sterke scheur vaste waterdichte stof met getapte naden. Tevens heeft de jas een doorlatendheid van vocht voor een optimaal comfort tijdens het werk.