ACCESSOIRES

Onze accessoires zijn stuk voor stuk originele doorvertalingen van de merken waarvoor we ze maken. Geen kopieën of standaardoplossingen. Door onze ruime kennis van de markt, innovatieve technologieën, materialen en toepassingen kunnen we voor (al) onze klanten unieke producten ontwikkelen en produceren.

CAMPAGNES

Campagnes zijn de perfecte gelegenheid om een merk fysiek naar de doelgroep te brengen. Doordat we al onze producten op maat maken, kunnen we die naadloos laten aansluiten op de campagneboodschap, zoals bijvoorbeeld een productlancering of loyaliteitsprogramma’s. Daarmee worden promotieartikelen meer dan een extra, maar een waardevolle versterking van de middelenmix.

MERCHANDISE

Merken worden maar voor een klein deel gedefinieerd door logo’s en kleurstellingen en voor een groot deel door de emoties die ze bij mensen oproepen. De elementen die verantwoordelijk zijn voor die emoties, vormen het uitgangspunt voor onze merchandise. Daardoor leggen we de kernwaarden van een merk letterlijk in de handen van de doelgroep.

Kenwood merchandise collectie


Om Kenwood jeugdiger te maken, dichter naar de doelgroep van JVC, is er gekozen een merchandise lijn te ontwikkeld met een jeugdig karakter. Voor een uniformiteit door de hele serie is een blauwe lijn toegevoegd die voortkomt uit het blauwe licht van de autoradio’s van Kenwood.

Dane Waterdichte Rugzak


De rugzak is ontwikkeld vol met features voor motorrijders. De tas is uitermate licht doorat de tas gemaakt is van TPU. Een voordeel van deze rugzak t.o.v. PVC rugzakken is dat het materiaal een groter temperatuurbereik heeft dan PVC waardoor de tas soepel blijft ook bij koudere temperaturen. Met het ventiel kan je na het oprollen de lucht uit de tas laten ontsnappen, zodat de tas compact blijft en weinig wind vangt.

Honda V4 Tassen Set


Deze tassen et sluit naadloos aan bij de V4 motoren van Honda. De tassen set bestaat uit 3 binnen tassen voor zadel en zijkoffers en een tanktas. Nubuck, 1680D ballistic polyester en metalen hardware, zorgen voor een sjiek en duurzame tas.

BMW Documentenmap


De document map is ontworpen voor de wintercampagne van BMW. De stikselnaden in de voorzijde van de map symboliseren de belijningen in de BMW motorkap. Hierdoor herken je het merk al zonder BMW logo te zien. De metalen BMW badge is een schaalmodel van de daadwerkelijke badge op de auto.

Volkswagen Golf Reistrolley


Deze reistas is ontworpen voor de introductie van de Golf Variant. De paneelvorming en belijningen vloeien voort uit interieur elementen. Bijzonder aan deze tas is de kanaal plaat versteviging die de tas ultra licht maat en de afmetingen zijn afgestemd op de maatvoering van de kofferbak.

Suzuki V-strom Merchandise collectie


Merchandise serie ontwikkeld voor de introductie van de V-strom motorfiets. De sleutelhanger vorm komt voort uit de koplamp van de V-strom. De mok en de pet zijn voorzien van een speciaal ontworpen graphic.

Suzuki Teddybeer


Al klein wordt je in aanraking gebracht met Suzuki. De zwarte pluche teddy is gekleed in gebreide trui met `i Love Suzuki` applicatie. De blauwe Suzuki Ecstar teddy heeft een fleece trui aan met een fleece kerst muts in Ecstar kleuren. Deze laatste is een onderdeel van de campagne die gevoerd wordt om de Olie van Suzuki in Europa te promoten.

Dane 3 Layer Softshell


Deze Dane softshell is gemaakt van een gelamineerde stof met een windfilm ertussen. Het hoogwaardige materiaal en de hoge specificaties maken deze softshell tot een professioneel product. Door de nauw sluitende pasvorm en de rek in de stof, is deze uitermate geschikt om onder een motorjas te dragen als 2e laag op een thermo shirt. Tevens is de borstzak gelast zodat je geen naden voelt, voor optimaal comfort.

Vredestein Kwaliteitshorloge


Hoogwaardig horloge, dat door zijn robuuste behuizing, zijn Auto/ motorfiets display gerelateerde wijzerplaat en siliconen polsband het gewenste imago van Vredestein banden versterkt. Het Japanse uurwerk, mineraal glas, en roestvrijstalen behuizing dragen zorg voor duurzaamheid.

Yamaha 3D PVC Sleutelhangers


Deze sleutelhangers zijn van een zachte PVC waardoor ze de motorfiets niet beschadigen bij gebruik. Door de lage malkosten is dit een goedkope oplossing om elke gewenste 3D vorm te genereren. Zo is bijvoorbeeld de YAMALUBE 1L olie fles op schaal nagemaakt als sleutelhanger.

MINI Kop en Schotel


Voor deze wintercampagne is een kop en schotel collectie ontworpen waarvan de prints gebaseerd zijn op de herkenbare “striping” van de MINI auto’s. In totaal vormt de serie een collectie van 4 stijlen.

Vertepac Draagsysteem


Ergonomisch draagsysteem dat het gewicht overbrengt op de heup zonder de bewegingsvrijheid te verliezen.